REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

Otvorena je 10. Ghetaldus Split poslovnica u Trogiru uz proslavu 60. rođendana!

Povodom 60. rođendana optike Ghetaldus Split otvorili smo 10. poslovnicu i 6. očnu ordinaciju u trgovačkom centru Marisa u Trogiru!

Ponosni smo na naše poslovne rezultate, ali i na naše međuljudske odnose koje njegujemo, u njih ulažemo i svjesni smo koliko nam oni oplemenjuju živote. Trenutno u firmi radi 37 stručnjaka optike i optometrije u 10 poslovnica i 6 očnih ordinacija. Premda rasprostranjeni diljem Dalmacije po Splitu, Zadru, Šibeniku, Metkoviću, Imotskom, Omišu i Trogiru, osjećamo se i poštujemo kao obitelj. I to nam je posebna vrijednost koju smo uspjeli izgraditi i očuvati kroz protekla desetljeća.

Na proslavi velikog 60. rođendana dodjeljene su ZLATNE PLAKETE ljudima koji su cijeli svoj radni vijek, mahom više od 40 godina rada, posvetili tvrtki “Ghetaldus Split”. Među njima su Gojko Kolega – voditelj poslovnice u Zadru, Petar Rakovac – predsjednik nadzornog odbora i voditelj poslovnice u Splitu, Tomislav Kvesić – voditelj poslovnice u Imotskom, Ana Dodig – voditeljica poslovnice u Metkoviću, Vinka Boban – knjigovodstvo, i Ivan Klanac – predsjednik Uprave i direktor tvrtke zadnjih 20 godina.

Novootvorena poslovnica u Trogiru opremljena je najsuvremenijom optičkom opremom, te najnovijim kolekcijama sunčanih i dioptrijskih okvira, dok je očna ordinacija prilagođena za precizno određivanje dioptrije za naočale i kontaktne leće. Dođite na besplatnu kontrolu dioptrije koju smo vam omogućili svih 7 dana u tjednu! Besplatno određivanje dioptrije vrijedi uz kupnju okvira, i/ili naočalnih i kontaktnih leća.

Posjetite nas na novoj adresi u Trgovačkom centru Marisa u Trogiru i otkrijte što smo vam pripremili!