REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

OVO JE PRIČA
O našoj strasti

Tvrtka „Ghetaldus optika“ d.d. osnovana je davne 1957. godine i to pod imenom Optička industrija „Ghetaldus“.

1970. godine Optička industrija „Ghetaldus“ imala je u svom sastavu 14 poslovnih jedinica, 1980. godine 19 poslovnih jedinica a 1991. godine 23 poslovne jedinice.

Zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji Ghetaldus optika je ugradila u svoj nastup na hrvatskom tržištu najviše vrijednosti. To su u prvom redu znanje, postojanost i visoka kvaliteta usluge. “GHETALDUS OPTIKA” danas je najveći proizvođač i ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala, kontaktnih leća, domaćih i najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Jamstvo kvalitete naše ponude očituje se prije svega u visoko obrazovanim stručnjacima, najboljoj svjetskoj opremi kako za dijagnosticiranje nedostataka vida.

1993. godine “Ghetaldus Split” se formira u dioničko društvo sa sjedištem u Splitu. Sa poslovnicama u Splitsko -Dalmatinskoj županiji nastavlja uspješan razvoj. Danas djelatnost obavlja u 10 poslovnica, i to 4 u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Metkoviću, Imotskom i Omišu.

Tradicija i usvajanje novih svjetskih tehnologija i znanja osiguravaju nam i u budućnosti vodeću ulogu na hrvatskom tržištu.

Kontaktirajte nas