REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

Ni više ni manje nego 30% na sve

Optika Ghetaldus Dalmacija slavi svoj 66. rođendan, a kako bi prigodno obilježili još jednu godinu uspješnog poslovanja nude sjajan poklon svim klijentima i onima koji će to tek postati. Od 11. do 19. svibnja, Ghetaldus Dalmacija nudi nevjerojatni popust od 30% na sve proizvode u svojoj ponudi, uključujući naočale, sunčane naočale, kontaktne leće i pribor za njegu očiju. Bon s naznačenim popustom možete pronaći u četvrtak 11.5. u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije.

Popust možete ostvariti i screenshotom bona sa naše web stranice ili s jedne od naših društvenih mreža.

No, znate kako se kaže, ali to nije sve- svi kupci koji iskoriste ovu ponudu također imaju priliku besplatno provjeriti svoju dioptriju u bilo kojoj poslovnici Optika Ghetaldus Dalmacija. Ovo je odlična prilika za sve koji već duže vrijeme planiraju kontrolirati svoj vid ili traže novi par naočala, sunčanih ili dioptrijskih.

Naš tim stručnjaka pomoći će vam pronaći idealan par naočala za vaše potrebe, i pružiti vam podršku tijekom cijelog procesa.

Ne propustite ovu sjajnu priliku, posjetite bilo koju poslovnicu Optika Ghetaldus Dalmacija i iskoristite ovu rođendansku ponudu dok traje.

Sretan rođendan Ghetaldus Dalmacija!