REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

Jednostavno vidite bolje sa progresivnim naočalnim lećama

Jednostavno vidite bolje sa progresivnim naočalnim lećama

Svima se to događa. Naše oči s vremenom postupno gube sposobnos gledanja na blizinu.
Odjednom ne možemo pročitati tekst na blizu niti vidjeti raspoznati objekte u daljini. Vrijeme je da nabavite novi par naočala sa progresivnim lećama. Ove vrhunske leće omogućavaju nam oštar vid kako na daljinu tako i bliskih predmeta, ali i svega između.
To  nam sve omogućuje specijalan dizajn leće. Naravno kao i kod svih naprednih proizvoda postoji  neizmjerna razlika kvalitete.
Naposljetku  dobra progresivna leća mora optimalno funkcionirati te korisniku pružati opušten i prirodan vid,  precizno krojena prema osobnim potrebama korisnika.

Posebno je to važno za korisnike koji prvi puta kupuju naočale da pružaju trenutno privikavanje te dobar omjer uloženog i dobivenog.
ZEISS nudi četri različita tipa progresivnih leća, omogučavajući  vašem optičaru da odabere optimalnu leću za Vas. Proces biranja leće sličan je kupovanju novog automobila – možete odabrati razne razine kvalitete, zavisno o potrebnoj korekciji Vašeg vida na daljinu i blizinu te načinu korištenja progresivnih leća.

Uvijek možete očekivati više ako odaberete ZEISS progresivne leće.  Da li je to zaista tako?

  • Mi vjerujemo da je tako;  prije svega želimo da uživate u opuštenom i prirodnom vidu zahvaljujući Vašim novim lećama – kao u Vašim mladim danima.
  • Za maksimalnu vidnu udobnost važna su 4 faktora koja Zeiss progresivne leće sve ispunjavaju:
  • Najbrža moguća adaptacija i trenutna udobnost  (profesionalci to zovu spontana prilagodba)
  • Postupan prijelaz kroz individualne vidne zone
  • 100% vidna oštrina na svim udaljenostima
  • Maksimalna uporabivost  svih vidnih zona; zahvaljujući progresivnom dizajnu i prijelazu između područja za blizinu i daljinu,  standardne progresivne leće u pojedinim zonama ne pružaju optimalnu sliku. Što je kvalitetnija leća te su zone manje.
  • Unatoč tome, bez obzira koliko stručnosti ulažemo u razvoj i proizvodnju naočalne leće, fokus je uvijek isti – osoba koja nosi progresivne leće. Svatko ima svoje potrebe i vizualne navike. To utječe na ono što očekujete od svojih novih naočala i cijena koju plaćate za njih. Prvi i najvažniji cilj vašeg optičara je pronaći savršeno rješenje za vas – bez obzira da li ste u potrazi za pristupačnom cijenom marki naočala ili prilagoditi prilagoditi leće.