REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

Izdvojite se iz mase jedinstvenim stilom – Ghetaldus Split predstavlja Ray-Ban

Optika Ghetaldus Split već 60 godina predvodi modne trendove u Dalmaciji s najvišom razinom stručnosti i znanja iz svijeta optike. U skladu s zavidnom tradicijom koju su prepoznale brojne generacije, predstavljamo novu kolekciju najomiljenije marke naočala na svijetu Ray-Ban!

Najatraktivnije dioptrijske i sunčane Ray-Ban modele potražite u poslovnicama Optike Ghetaldus Split na više lokacija u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Omišu, Imotskom i Metkoviću.

Novootvorena poslovnica u trgovačkom centru Marisa u Trogiru najbolji je pokazatelj kvalitete i vrhunske usluge koja je ogledalo 60 godina poslovanja Ghetaldus Split optike. Najnovije kolekcije naočala renomiranih svjetskih brendova, te najsuvremenija oprema za precizno određivanje dioptrije zadovoljit će i najzahtjevnije.

Vrhunska usluga i kvaliteta vida naš su glavni fokus, iz tog razloga smo omogućili besplatno određivanje dioptrije uz svaku kupnju, i to na dvije lokacije u Splitu (Hrvojeva 6 i Zadarska 7), te poslovnicama Zadar, Šibenik, Trogir i Metković. Nemojte čekati i rezervirajte svoj termin već danas, jer vaš vid je neprocjenjiv!

Predstavljamo Ray-Ban za jesen i zimu 2017 – nemojte se bojati promjena

Povezujući prošlost i sadašnjost, Ray-Ban donosi nove izvedbe kultnih modela u blistavim novim bojama i s fascinantnim lećama.

Aviator Blaze. Revolucionaran stil i neumoran duh redefiniraju legendu među legendama – Aviator se vraća u izvedbi Blaze!

ray-ban-aviator-blaze

Aviator Optical. Super tanki profili u bojama osvježavaju linije okvira neponovljive, u cijelosti metalne dioptrijske verzije modela Aviator – vječne trendseterske legende!

ray-ban-aviator-optical

Aviator Evolve. Majstor tehnologije leća predstavlja novi korak u evoluciji izuzetno uspješnog modela novim svijetom boja – dobro došli u Evolve!

ray-ban-aviator-evolve

The Marshal. Nepogrešiv profil uzbudljive nove ikone rezultat je spoja ovogodišnjih najuspješnijih modela – predstavljamo model The Marshal.

ray-ban-the-marshal

Clubmaster i Clubround. Uvijek spremni podići koju obrvu, Clubmaster i Clubround (s novim bojama) pojavljuju se u laganijim izvedbama sa suvremenim transparencijama i dvoslojnim prugastim acetatima koji im daju suvremenu privlačnost.

ray-ban-clubmaster

ray-ban-clubround

Ako se i vi želite izdvojiti iz mase jedinstvenim stilom, posjetite optike Ghetaldus Split i provjerite zašto je Ray-Ban najomiljenija marka naočala na svijetu!