REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

Akcija u Ghetaldus Dalmacija optikama: Kompletne dioptrijske naočale samo 119 €

Posebna ponuda u svim Ghetaldus Dalmacija optikama – nagradite se dioptrijskim okvirom s ugrađenim dioptrijskim lećama za samo 119 eura! Uz kupnju nudimo besplatan pregled dioptrije i za svakog kupca poklon iznenađenja.

Akcija se odnosi na izdvojene kolekcije renomiranih svjetskih brendova, uključujući najnoviju kolekciju proljeće/ljeto 2024. Naočalne leće uključene u ponudu sadrže antirefleksnu zaštitu, te su dostupne u rasponu dioptrija od -4.00 do +4.00 u zbroju i max. cilindar do -2.00 dsph.

Akcija traje do 01.08.2024. ili do isteka zaliha, te vrijedi u svim poslovnicama Ghetaldus Dalmacija optike u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Omišu, Imotskom i Metkoviću. Popis svih poslovnica pronađite na linku: Ghetaldus Dalmacija poslovnice.

Uvjeti akcije:

  • Akcija vrijedi uz kupnju dioptrijskog okvira jednog od izdvojenih brendova, te lagerskih naočalnih leća indexa loma 1.5 s antirefleksnom zaštitom.
  • Raspon dioptrija naočalnih leća koje su uključene u ponudu kreće se od -4.00 do +4.00 u zbroju i max. cilindar do -2.00 dsph.
  • Akcija vrijedi za sve vrste plaćanja.
  • Akcija traje do 01.08.2024. ili do isteka zaliha.
  • Akciju nije moguće zbrajati s drugim popustima
Popis svih lokacija na ghetaldusdalmacija.hr/lokacije/