REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

ZEISS leće za ured.
Sve na jednom mjestu.
ZEISS leće
za ured.
Sve na
jednom
mjestu.

Leće za ured: uživajte u ugodnom vidu na radnom mjestu

Ljudi uglavnom primjećuju promjenu s 35 godina ili kasnije: rad za računalom i pomicanje očiju – npr. s tipkovnice na zaslon ili s kalendara na telefon – iznenada postaju stresniji za njihove oči. Da bi jasno vidjeli na različitim udaljenostima, često nesvjesno zauzimaju neugodan položaj tijela, npr. naginju se naprijed ili podižu glavu. Bolovi u leđima i vratu uz suhe ili suzne oči samo su neke od mogućih posljedica. Leće za ured ZEISS pomažu u sprječavanju ove vrste naprezanja očiju: prilagođene su potrebama vašeg vida na radnom mjestu i – za razliku od leća za čitanje ili progresivnih leća – optimizirane su za sve potrebne udaljenosti dok se nalazite ispred računala.

Glavobolja, problemi s leđima, znakovi umora. Zašto leće za čitanje i progresivne leće nisu uvijek učinkovita zamjena.

Naočale sa standardnim lećama za čitanje ili progresivnim lećama uglavnom nisu idealne za rad na računalu jer relevantna područja leće nisu optimizirana za uredski rad. Na primjer, naočale za čitanje omogućuju samo optimalan vid na kraću udaljenost – prekratku za rad na računalu ili gledanje u radni stol. S druge strane, s progresivnim lećama korisnik gleda zaslon kroz donji dio leće i mora naginjati glavu prema gore kako bi jasno vidio zaslon. Obje vrste leća uzrokuju neprirodno držanje tijela dok sjedimo te mogu uzrokovati napetost mišića u leđima, ramenima i vratu, kao i glavobolju.

Zeiss uredske leće prilagođene vašem poslu i vašim očima

  • Jasan, oštro fokusiran vid na blizinu i na srednju udaljenost s velikim vidnim poljem.
  • To osigurava opušten, prirodan vid u uredu i pri svim ostalim zadacima koje obavljate na maloj i srednjoj udaljenosti.
  • Najbolje rješenje za udoban položaj tijela i glave koji sprječava naprezanje vrata, leđa i ramena.
  • Ove su leće osmišljene da vam olakšaju gledanje kako na poslu tako i u slobodno vrijeme. Leće ZEISS za upotrebu na radnom mjestu mogu se prilagoditi vašim pojedinačnim potrebama za raspon od male do srednje udaljenosti.

Kontaktirajte nas

Povezane obavijesti