REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

Zeiss
progresivne leće
Zeiss
progresivne
leće

Prirodni vid s progresivnim lećama

Prije ili kasnije, to se dogodi gotovo svima. Većina ljudi do 45. godine života primijeti da je sitan tisak odjednom mnogo teže dešifrirati, da čitanje pri slabom osvjetljenju više opterećuje oči ili da simboli i tekst na zaslonu pametnog telefona djeluju zamagljeno – sve su to simptomi prezbiopije, tj. postupnog gubitka sposobnosti izoštravanja predmeta u blizini koji nastupa u starijoj dobi. To je normalan proces u kojem očna leća gubi elastičnost pa više ne može pravilno fokusirati predmete na različitim udaljenostima. Najbolje su rješenje za to progresivne leće.

Progresivne leće ZEISS pružaju optimalnu potporu vidu za blizinu i daljinu. Ove leće savršeno su prilagođene i izrađene po mjeri samo za vas, udobnije su za nošenje te omogućuju bržu prilagodbu i jasan vid na sve udaljenosti.

ZEISSOV Izbor progresivnih leća omogućuje našim optičarima da proizvedu progresivne naočale izuzetne kvalitete, posebno prilagođene vašim potrebama. U mjerenju vidne oštrine i prilagođavanju leća vašim okvirima pomaže nam najsuvremenija računalna tehnologija. Zahvaljujući samo jednoj leći možete gledati udaljene predmete, predmete na srednjoj ili manjoj udaljenosti, s postupnim prijelazom između dioptrijskih jakosti. Ove su leće prilagođene vašem obliku lica, životnom stilu, karijeri i navikama gledanja. Individualne su i jedinstvene – baš kao i vi.

 Imate li već iskustva s nošenjem progresivnih naočala ili ih nosite prvi put: par progresivnih naočala po vašoj mjeri vaš je najbolji izbor za visokokvalitetni, prirodni vid.

Filozofija koja stoji iza progresivnih leća ZEISS

Filozofija koja stoji iza progresivnih leća ZEISS slijedi jednostavnu načelo kvalitete: što su progresivne leće bolje prilagođene korisniku, to će njegov vid biti bolji i prirodniji. Progresivne leće ZEISS prilagođene su vašim navikama gledanja, crtama lica i životnom stilu. Na izradu progresivnih leća utječe nevjerojatan broj čimbenika. Kako b zajamčili visokokvalitetnu proizvodnju,ZEISS  ne upotrebljava samo visokoprecizne instrumente za mjerenje očiju pacijenta i prilagođavanje naočala, već se koristi i velikom bazom podataka o korisnicima, što im omogućuje izradu izrazito preciznih leća, čak i ako određeni mjerni podaci osobe nisu dostupni. Ova tehnologija omogućuje ZEISSU izradu progresivnih naočala za svakog pacijenta koje ispunjavaju njegove konkretne potrebe. Ukupno 165 godina iskustva u različitim optičkim poljima poput mikroskopije, makroskopije i optike fotoaparata, kao i neprekidan razvoj ZEISS proizvoda na temelju najnovijih znanstvenih istraživanja osiguravaju IM nenadmašnu kvalitetu proizvodnje.

Nije važno nabavljate li naočale prvi put, prebacujete li se s naočala za čitanje na progresivne naočale ili su vam do sada naočale trebale samo za daljinu: u suradnji sa našim optičarim možete konfigurirati svoj novi par progresivnih naočala na temelju četiri kategorije kvalitete i sedam tehnologija društva ZEISS. To je opsežan postupak poput kupnje automobila.

1. Iskustvo gledanja kroz progresivne leće

Progresivne leće – mala remek-djela

Sve progresivne leće ZEISS opremljene su tehnologijom Precision Technology. Ova tehnologija ima sljedeća tri temelja te vašim očima jamči najbolje i najsuvremenije iskustvo gledanja:

  • Clear Optics – preciznost ZEISS: jasan, prirodan vid. Zahvaljujući vrlo složenoj simulaciji interakcije oka i leće, možemo selektivno optimizirati svaku pojedinu točku u kojoj osoba gleda kroz naočale. To jamči optimalan vid na cijeloj površini leće.
  • Dynamic Optics – filozofija dizajna ZEISS: ugodan i kvalitetan dinamički vid, omogućuje korisniku da brzo izoštri predmete na bilo kojoj udaljenosti i u bilo kojem smjeru. Leće su optimizirane za idealnu interakciju oba oka te omogućuju veći raspon gledanja i poboljšan trodimenzionalni vid.

Thin Optics – estetika leća ZEISS. Za optimalnu ravnotežu između precizne optike i tankih, laganih leća.

2. Kategorije kvalitete i tehnologije

Najsuvremenija računalna tehnologija za individualizirane i inovativne progresivne leće

Progresivne leće ZEISS dostupne su u četiri različite kategorije kvalitete, a sve su napravljene tako da zadovolje vaše posebne potrebe i profil vida. Svaka sljedeća viša kategorija uključuje sve prednosti prethodnih kategorija.

Progresivne leće ZEISS s tehnologijom Precision Pure i Digital Inside® Progresivne leće ZEISS s tehnologijom Precision Plus, Adaptation Control i FrameFit®+ Progresivne leće ZEISS s tehnologijom Precision Superb i FaceFit osiguravaju optimalan vid prilagođavanjem anatomiji lica korisnika. Progresivne leće ZEISS s tehnologijom Individual 2, IndividualFit® i Luminance Design®

Kontaktirajte nas

Povezane obavijesti