REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

Nova poslovnica u Zadru – Zeiss Vision Expert

Otvorili smo našu jedanaestu i najnoviju, potpuno drugačiju poslovnicu – Zeiss Vision Expert optiku u Zadru, koja će vas oduševiti visokom razinom kvalitete i usluge.
 

Svečanim otvorenjem u Polačišću 3, nasuprot City Gallerije srdačno smo dočekali prve zadovoljne kupce, a već na samom početku, posebnu pozornost posvetili smo prvom dojmu za potpuno novo iskustvo u svijetu optike.

 

Naš tim čini nasmijano, ljubazno i stručno osoblje posvećeno pružanju vrhunske usluge i osobnog pristupa svakom kupcu. Profesionalno ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i strpljivo vas voditi kroz odabir savršenih naočala. Upravo Zeiss Vision Expert optika pruža potpuno iskustvo koje će vam olakšati pronalazak najbolje personalizirane opcije vaših optičkih pomagala.

 

Ono što nas izdvaja je naša predanost i stručni kadar, kvalitetne i profesionalne konzultacije podržane najmodernijom vrhunskom opremom i instrumentima. Naš pristup kupcu osigurava da se svaki korak, od komunikacije do konzultacije i konačnog odabira proizvoda, temeljito i pažljivo prouči. Tako možemo zajedno pronaći naočale koje će savršeno odgovarati vašim potrebama i stilu.

 

Kod nas se uzimaju najpreciznije mjere, kako bismo osigurali da vaši novi okviri savršeno odgovaraju potrebama vida. Posebno pridajemo pažnju obliku vašeg lica kako bismo pronašli okvir koji će vam savršeno pristajati. Razumijemo koliko je važno odabrati pravi okvir, posebno ako nosite naočale s većom dioptrijom. Uz nas, odabir će biti lakši nego ikad prije.

 

Naš stručni tim koristi najnoviju Zeiss tehnologiju za provođenje preciznih pregleda vida. Na taj način osiguravamo da ćete dobiti točan vizualni profil, a Zeiss će izraditi savršene naočalne leće koje vam pružaju jasan i oštar vid.

 

Sunčani kolovoz u Dalmaciji idealno je vrijeme da odaberete nove sunčane okvire. Kod nas, u svim poslovnicama Ghetaldus Dalmacija, pronaći ćete kvalitetne leće koje će vas zaštititi od štetnih UV zraka. A što se tiče stila, ne brinite, imamo širok izbor modnih okvira. Bilo da volite ženstvenu eleganciju s Vogue okvirima, bezvremenske modele poput Ray Bana, ili želite biti upečatljivi uz Miu Miu, Guess, Dolce & Gabbana, Prada i mnoge druge – kod nas ćete pronaći upravo ono što tražite.

 
Naravno, nismo zaboravili na najmlađe pa nudimo velik izbor dječjih okvira, dioptrijskih i sunčanih naočala, kao i dječjih klip naočala. Tako da cijela vaša obitelj može pronaći nešto za sebe i uživati u najboljem optičkom iskustvu uz najvišu kvalitetu.
 

A evo i odlične vijesti povodom otvorenja Zeiss Vision Expert optike u Zadru- darujemo vam popust od 30% na sav asortiman, a pregled je potpuno besplatan ako se odlučite za odabir okvira kod nas.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas nazovite na broj telefona 023/644 208

Također, toplo vas pozivamo da nas posjetite u našoj novoj poslovnici u Polačišću 3 i prepustite se u stručne ruke vaše jedine Ghetaldus Dalmacija optike. Veselimo se vašem dolasku!