REZERVIRAJTE BESPLATAN PREGLED VIDA

Ghetaldus Dalmacija
ghetaldus-733x719-1.png

Ghetaldus Dalmacija 2022 ©
Sva prava pridržana

Nemojte se zadovoljiti prosječnim. Odaberite ZEISS ClearView jednojakosne naočalne leće

Ne radite kompromise kada je u pitanju vaš vid. ZEISS ClearView jednojakosne naočalne leće pružaju izvrsnu jasnoću vida od središta leće do periferije, u leći koja je ravnija, tanja i privlačnijeg izgleda od konvencionalnih leća. Odaberite ClearView naočalne leće sada uz 30% popusta na sve dioptrijske okvire i uz besplatnu kontrolu dioptrije u optikama Ghetaldus Dalmacija.

Mnoge standardne leće imaju problem da je potrebno prihvatiti optičke kompromise kako bi vam pružile proizvod koji je dovoljno tanak i ravan, a da izgleda dobro. ZEISS ClearView jednojakosne leće nisu standardne: nude vam izvrstan jasan vid i leće sjajnog izgleda u isto vrijeme.

ZEISS ClearView leće su do 16% tanje i 49% ravnije u usporedbi sa standardnim jednojakosnim lećama.

Napredna freeform tehnologija koristi 700 slobodnih parametara u svakom dizajnu leće kako bi optimizirala optiku u svakoj ZEISS ClearView leći koje pružaju u prosjeku čak tri puta veće zone izvrsne jasnoće vida.

ZEISS ClearView leće standardno dolaze s potpunom UV zaštitom, zahvaljujuću UVProtect tehnologiji.

Dostupne su i s DuraVision® Lens slojevima i BlueGuard materijalom, te kao fotoostljiva opcija.

DuraVision® slojevi za leće iz ZEISS-a nude mnoge prednosti poput otpornosti na ogrebotine, antirefleksna svojstava i površinu koja je otpornija na prljavštinu te se lakše čisti.

Uz navedeno, ZEISS ClearView jednojakosne leće također su dostupne sa ZEISS-ovom najnovijom generacijom tehnologije blokiranja plavog svjetla – ZEISS BlueGuard; koji blokira do 40 % potencijalno štetnog i iritirajućeg plavog svjetla.

ZEISS PhotoFusion X je cjelovito fotoosjetljivo rješenje. Leće su izrazito reaktivne na svjetlost, te time brzo potamne i posvijetle. Zaštita od plavog svjetla također je ugrađena u materijal leće, a povrh toga daje nositelju potpunu UV zaštitu.

U tijeku je promotivna akcija! Uz kupnju ClearView naočalnih leća ostvarujete 30% popusta na dioptrijske okvire i besplatnu kontrolu dioptrije u optikama Ghetaldus Dalmacija.

Optike Ghetaldus Dalmacija možete pronaći na čak četiri lokacije u Splitu, dvije lokacije u Zadru, te Šibeniku, Metkoviću, Imotskom, Omišu i Trogiru. Detalje lokacija i informacije za kontakt potražite na linku https://ghetaldusdalmacija.hr/lokacije/.

Uživaj u pogledu uz Optike Ghetaldus Dalmacija.